Смачний та запашний напій: обліпиховий чай з апельсином і корицею
Восени цей чай смакує ідеально

Фото: pexels
Цей напій містить багато вітамінів. Він справжня знахідка для підняття настрою та імунітету.
Що треба:
- обліпиха - 300 г.
- кориця - 2-3 ч. л.
- апельсин - 1 шт. + 1/2 шт.
- мед - 2 ст. л.
- м'ята за бажанням
Приготування:
Ягоди обліпихи потрібно промити. Апельсин наріжте скибочками. Додайте мед і корицю. Подрібніть всі інгредієнти блендером.
Розкладіть заготівки в силіконові формочки і покладіть в морозилку на ніч. Дістаньте формочки з морозилки і складіть все в один пакетик.
У заварник додайте нарізаний апельсин, м'яту і заморожений чай. Можна додати одразу 2-3 штуки для насиченого смаку. Залийте окропом. Накрийте щільно кришкою. Залиште чай настоятися хвилин 15.
Раніше ми писали про те, як приготувати яблучні вафлі, до яких підійде будь-яке варення.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!