Пиріжки з фаршем або біляші на тісті з кефіром: це дуже смачно
Покроковий відеорецепт приготування Пиріжки з фаршем або біляші на тісті з кефіром

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Пиріжки з фаршем або біляші на тісті з кефіром. Це дуже смачно, зберігайте рецепт.
Що треба:
- кефір (теплий) - 300 мл;
- яйце - 1 шт;
- борошно - 500-550 г;
- розпушувач - 10 г;
- масло (розтоплене) - 50 г;
- сіль - 1 ч.л;
- цукор - 1 ч.л.
- фарш - 400 г;
- цибуля - 1 шт;
- спеції, зелень - за смаком.
Приготування:
Спочатку готуємо начинку, до фаршу додаємо терту цибулю, сіль, перець, спеції. Вимішуємо до однорідності.
Тісто: в посуд кладемо яйце, сіль, цукор, теплий кефір, розтоплене масло. Перемішуємо вінчиком до однорідності. Просіюємо борошно, додаємо розпушувач і замішуємо тісто. Ділимо на 10 частин. Кожну скачуємо в кулю, розкачуємо качалкою як показано у відео, викладаємо начинку, защіплюємо і ще зверху трохи прокачуємо качалкою.
Смажимо на середньому вогні в достатній кількості олії (не мало) з обох боків до готовності (2-3 хв).
Курячий рулет з курагою та чорносливом: дуже гарна і смачна закуска.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!