ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Рецепт для будь-якої річкової риби: запечений лящ у майонезному соусі

Рецепти 20:46 - 14 листопада 2024

Головне – не пересушити

Рецепт для будь-якої річкової риби: запечений лящ у майонезному соусі

Рецепт для будь-якої річкової риби: запечений лящ у майонезному соусі / Фото: Freepik

Ця страва точно сподобається поціновувачам рибки.

Вам знадобиться:

  • 1-1,5 кг очищеного ляща
  • 2 ст. л. майонезу
  • 2 ст. л. сметани
  • сік 1 лимона
  • 1 ч. л. сушених прованських трав
  • сіль і перець на смак

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180°C (верхній та нижній обігрів).
  2. Очищену рибу ретельно промийте та обсушіть паперовим рушником. Посоліть і поперчіть на смак, після чого збризніть лимонним соком з усіх боків.
  3. Для соусу змішайте майонез, сметану і прованські трави. За допомогою кулінарної кисті рівномірно нанесіть соус на рибу.
  4. Випікайте рибу в духовці протягом 35-40 хвилин.

Нещодавно ми ділилися рецептом рамена з куркою.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин