Рецепт для будь-якої річкової риби: запечений лящ у майонезному соусі
Головне – не пересушити

Рецепт для будь-якої річкової риби: запечений лящ у майонезному соусі / Фото: Freepik
Ця страва точно сподобається поціновувачам рибки.
Вам знадобиться:
- 1-1,5 кг очищеного ляща
- 2 ст. л. майонезу
- 2 ст. л. сметани
- сік 1 лимона
- 1 ч. л. сушених прованських трав
- сіль і перець на смак
Приготування:
- Розігрійте духовку до 180°C (верхній та нижній обігрів).
- Очищену рибу ретельно промийте та обсушіть паперовим рушником. Посоліть і поперчіть на смак, після чого збризніть лимонним соком з усіх боків.
- Для соусу змішайте майонез, сметану і прованські трави. За допомогою кулінарної кисті рівномірно нанесіть соус на рибу.
- Випікайте рибу в духовці протягом 35-40 хвилин.
Нещодавно ми ділилися рецептом рамена з куркою.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні