Хрустке сирне печиво: закуска за 20 хвилин
Сирне печиво найкраще подавати до столу теплим, але й охолоджене воно чудово розкриває свій смак. Насолоджуйтесь!

Сирне печиво / Фото: cookpad
Цей рецепт вирізняється простотою: тісто замішується лише за кілька хвилин, а випікання займає менш як 20 хвилин.
Завдяки поєднанню пшеничного борошна, кукурудзяного крохмалю та пармезану печиво виходить ніжним, хрустким і з легким сирним ароматом.
Мінімум інгредієнтів, простота приготування та неймовірний результат – це те, за що це печиво точно стане вашим фаворитом.
Інгредієнти
- Вершкове масло – 10 г
- Яйце – 1 шт.
- Цукрова пудра – 10 г
- Кукурудзяний крохмаль – 60 г
- Борошно пшеничне – 10 г
- Пармезан – 20 г
Як приготувати
- У глибокій мисці змішайте збите яйце з розм’якшеним вершковим маслом та тертим пармезаном.
- Додайте до суміші борошно, кукурудзяний крохмаль та цукрову пудру. Замісіть м’яке, однорідне тісто. Воно має бути пластичним, нагадуючи консистенцію пластиліну.
- Сформуйте з тіста невеликі кульки розміром з волоський горіх. Викладіть їх на деко, застелене пергаментним папером.
- Розігрійте духовку до 150°C. Випікайте печиво 15-17 хвилин, доки воно не стане злегка золотистим.
- Вийміть деко з духовки, дайте печиву трохи охолонути, щоб воно стало ще хрусткішим.
- Сирне печиво найкраще подавати до столу теплим, але й охолоджене воно чудово розкриває свій смак. Насолоджуйтесь!
Раніше ми знайшли рецепт бюджетної, але дуже ситної вечері з куркою та руколою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні