ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Хрустке сирне печиво: закуска за 20 хвилин

Рецепти 06:00 - 24 листопада 2024

Сирне печиво найкраще подавати до столу теплим, але й охолоджене воно чудово розкриває свій смак. Насолоджуйтесь!

Сирне печиво / Фото: cookpad

Сирне печиво / Фото: cookpad

Цей рецепт вирізняється простотою: тісто замішується лише за кілька хвилин, а випікання займає менш як 20 хвилин.

Завдяки поєднанню пшеничного борошна, кукурудзяного крохмалю та пармезану печиво виходить ніжним, хрустким і з легким сирним ароматом.

Мінімум інгредієнтів, простота приготування та неймовірний результат – це те, за що це печиво точно стане вашим фаворитом.

Інгредієнти

  • Вершкове масло – 10 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукрова пудра – 10 г
  • Кукурудзяний крохмаль – 60 г
  • Борошно пшеничне – 10 г
  • Пармезан – 20 г

Як приготувати

  1. У глибокій мисці змішайте збите яйце з розм’якшеним вершковим маслом та тертим пармезаном.
  2. Додайте до суміші борошно, кукурудзяний крохмаль та цукрову пудру. Замісіть м’яке, однорідне тісто. Воно має бути пластичним, нагадуючи консистенцію пластиліну.
  3. Сформуйте з тіста невеликі кульки розміром з волоський горіх. Викладіть їх на деко, застелене пергаментним папером.
  4. Розігрійте духовку до 150°C. Випікайте печиво 15-17 хвилин, доки воно не стане злегка золотистим.
  5. Вийміть деко з духовки, дайте печиву трохи охолонути, щоб воно стало ще хрусткішим.
  6. Сирне печиво найкраще подавати до столу теплим, але й охолоджене воно чудово розкриває свій смак. Насолоджуйтесь!

Раніше ми знайшли рецепт бюджетної, але дуже ситної вечері з куркою та руколою.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин