ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Суфле з курки без борошна: ідеально для правильного харчування

Рецепти 14:00 - 24 листопада 2024

Страву можна приготувати у два способи – у пароварці або в духовці

Суфле з курки / Фото: recipes.com

Суфле з курки / Фото: recipes.com

Суфле з курки – це страва, яка поєднує в собі ніжність текстури та легкість приготування.

Зроблене без борошна, воно ідеально підходить для правильного харчування та тих, хто прагне до легких і корисних страв.

Вершковий смак додає масло, а овочі роблять суфле не тільки смачнішим, але й привабливішим.

Інгредієнти

  • Куряче філе або фарш – 500 г
  • Цибуля – ½ шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Вершкове масло – 30 г
  • Сіль, перець – на смак

Як приготувати

  1. Пропустіть куряче філе разом із цибулею та морквою через м’ясорубку. Якщо ви використовуєте готовий фарш, цибулю дрібно наріжте, а моркву натріть на тертці.
  2. Додайте до отриманої маси розтоплене вершкове масло, яйце, сіль і перець. Ретельно перемішайте фарш до однорідності.
  3. Розкладіть суміш у форми для запікання. Якщо використовуєте пароварку, перекладіть фарш у форми, що підходять для приготування на пару.
  4. Готуйте суфле в духовці, попередньо розігрітій до 180°C, протягом 30-35 хвилин або в пароварці до готовності.
  5. Подавайте теплим, за бажанням прикрасивши зеленню або доповнивши овочевим гарніром.

Також варто спробувати рецепт білого супу в хлібній тарілці.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин