Суфле з курки без борошна: ідеально для правильного харчування
Страву можна приготувати у два способи – у пароварці або в духовці

Суфле з курки / Фото: recipes.com
Суфле з курки – це страва, яка поєднує в собі ніжність текстури та легкість приготування.
Зроблене без борошна, воно ідеально підходить для правильного харчування та тих, хто прагне до легких і корисних страв.
Вершковий смак додає масло, а овочі роблять суфле не тільки смачнішим, але й привабливішим.
Інгредієнти
- Куряче філе або фарш – 500 г
- Цибуля – ½ шт.
- Морква – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Вершкове масло – 30 г
- Сіль, перець – на смак
Як приготувати
- Пропустіть куряче філе разом із цибулею та морквою через м’ясорубку. Якщо ви використовуєте готовий фарш, цибулю дрібно наріжте, а моркву натріть на тертці.
- Додайте до отриманої маси розтоплене вершкове масло, яйце, сіль і перець. Ретельно перемішайте фарш до однорідності.
- Розкладіть суміш у форми для запікання. Якщо використовуєте пароварку, перекладіть фарш у форми, що підходять для приготування на пару.
- Готуйте суфле в духовці, попередньо розігрітій до 180°C, протягом 30-35 хвилин або в пароварці до готовності.
- Подавайте теплим, за бажанням прикрасивши зеленню або доповнивши овочевим гарніром.
Також варто спробувати рецепт білого супу в хлібній тарілці.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні