ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Рулет з варенням: просто готується, не тріскає при загортанні

Рецепти 17:08 - 20 листопада 2024

Покроковий відеорецепт приготування Рулет з варенням

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Рулет з варенням. Дуже смачний, ніжний, просто готується, не тріскає при загортанні. Обовʼязково зберігайте рецепт і готуйте.

Що треба:

  • борошно - 100 г;
  • яйця - 5 шт;
  • цукор - 120 г;
  • молоко - 50 мл;
  • олія - 2 ст.л;
  • розпушувач - 1ч.л;
  • ванільний цукор - 1 п.
  • варення - 0.5 л (приблизно)

Приготування:

Збиваємо яйця з цукром і ванільним цукром до пишної світлої маси (близько 10 хв). Додаємо просіяне борошно з розпушувачем, злегка перемішуємо, додаємо молоко і олію і акуратно перемішуємо до однорідності. Вимішувати акуратно щоб маса не осіла.

Викладаємо на стандартне деко від духовки, застелене просиліконеним пергаментом і випікаємо в розігрітій духовці 170-180 градусів - 10-15 хв.

Дістаємо, перевертаємо, знімаємо пергамент і змащуємо варенням. Закручуємо в рулет. Ставимо в холодильник на 1-2 години.

Посипаємо цукровою пудрою і смакуємо.

Пляцок Вишня під снігом: шикарний десерт.

Джерело: cook_julija_simonchuk

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин