Рулет з варенням: просто готується, не тріскає при загортанні
Покроковий відеорецепт приготування Рулет з варенням

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Рулет з варенням. Дуже смачний, ніжний, просто готується, не тріскає при загортанні. Обовʼязково зберігайте рецепт і готуйте.
Що треба:
- борошно - 100 г;
- яйця - 5 шт;
- цукор - 120 г;
- молоко - 50 мл;
- олія - 2 ст.л;
- розпушувач - 1ч.л;
- ванільний цукор - 1 п.
- варення - 0.5 л (приблизно)
Приготування:
Збиваємо яйця з цукром і ванільним цукром до пишної світлої маси (близько 10 хв). Додаємо просіяне борошно з розпушувачем, злегка перемішуємо, додаємо молоко і олію і акуратно перемішуємо до однорідності. Вимішувати акуратно щоб маса не осіла.
Викладаємо на стандартне деко від духовки, застелене просиліконеним пергаментом і випікаємо в розігрітій духовці 170-180 градусів - 10-15 хв.
Дістаємо, перевертаємо, знімаємо пергамент і змащуємо варенням. Закручуємо в рулет. Ставимо в холодильник на 1-2 години.
Посипаємо цукровою пудрою і смакуємо.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!