Спробуйте китайську кухню:свинина з овочами Чоп Сой
Ця друга страва найкраще смакує з рисом

Фото: pexels
Ця свинина з овочами сподобається людям, які в захваті від китайської кухні. Вказаних інгредієнтів вистачить на дві порції.
Що треба:
- свиняча вирізка - 300 г.
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- морква (велика) - 1 шт.
- перець солодкий (червоний і жовтий) - 2 шт.
- брокколі - 150 г.
- арахіс (не солоний) - 50 г.
- імбир свіжий корень (2 см) - 1 шт.
- перець гострий - 1 шт.
- сіль
- соєвий соус темний - 100 мл
- коріандр мелений
- лемонграс сушений мелений
- олія - 2 ст.ложки
Приготування:
Солодкий перець наріжте смужками, моркву соломкою, цибулю півкільцями. М‘ясо наріжте на маленьки шматочки і швидко обсмажте у розігрітій пательні з олією до легкої скоринки. Додайте до м‘яса овочі і, помішуючи, обсмажуйте ще до м‘якості овочів.
Соєвий соус розведіть водою в співвідношенні 1:2 (на 100 мл соєвого соусу йде 200 мл води) та влийте до м‘яса з овочами. Доведіть до кипіння і зменшіть вогонь на середній. Додайте натертий імбир і дрібно нарізаний гострий перець чілі. Накрийте кришкою і потримайте хвилин 10 на помірному вогні, час від часу помішуючи. Додайте очищений не солоний арахіс і попередньо зварену впродовж 5 хвилин броколі. Приправте сіллю, молотим коріандром і лемонграсом. Обережно перемішайте і готуйте ще 5-7 хвилин.
Раніше ми писали про те, що гарні шпинатні вафлі.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!