ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Фірмовий рецепт від Ектора Хіменеса-Браво: медово-імбирні стегна за 10 хвилин

Рецепти 09:42 - 24 листопада 2024

Курячі стегна виходять ніжними, соковитими і з ароматною солодкуватою скоринкою

Фірмовий рецепт від Ектора Хіменеса-Браво: медово-імбирні стегна за 10 хвилин

Медово-імбірні стегна/Фото: AI

Медово-імбирні стегна — це ідеальна страва для холодних осінніх або зимових вечорів, коли хочеться чогось ароматного та ситного. Соковите куряче м'ясо в поєднанні з пряним медовим соусом та нотками імбиру створюють неповторний смак, який чудово гармонує з будь-яким гарніром. Легка в приготуванні, але надзвичайно смачна, ця страва стане справжнім хітом на вашому столі.

Інгредієнти:

  • Куряче стегно без кістки — 4 шт.;
  • Кукурудзяний крохмаль — 30 г;
  • Перець — за смаком;
  • Соєвий соус — 100 г;
  • Мед — 30 г;
  • Імбир — 20 г;
  • Часник — 3 зубчики;
  • Олія для смаження;
  • Кунжут.

Приготування:

  1. Курячі стегна посолити, поперчити, обваляти в крохмалі і обсмажити на олії по 4 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.
  2. В окремій мисці змішати соєвий соус, мед, тертий імбир та часник. Добре перемішати і вилити цю суміш на пательню, довести до кипіння.
  3. Покласти стегна в соус і готувати ще по 2 хвилини з кожного боку, щоб вони добре просочилися соусом.
  4. Посипати готову страву кунжутом.

Ці стегна чудово поєднуються з рисом, але також підійдуть до будь-якого гарніру.

Спробуйте приготувати святкову ялинка з тіста.

Джерело: hectorjimenezbravo

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин