Фірмовий рецепт від Ектора Хіменеса-Браво: медово-імбирні стегна за 10 хвилин
Курячі стегна виходять ніжними, соковитими і з ароматною солодкуватою скоринкою

Медово-імбірні стегна/Фото: AI
Медово-імбирні стегна — це ідеальна страва для холодних осінніх або зимових вечорів, коли хочеться чогось ароматного та ситного. Соковите куряче м'ясо в поєднанні з пряним медовим соусом та нотками імбиру створюють неповторний смак, який чудово гармонує з будь-яким гарніром. Легка в приготуванні, але надзвичайно смачна, ця страва стане справжнім хітом на вашому столі.
Інгредієнти:
- Куряче стегно без кістки — 4 шт.;
- Кукурудзяний крохмаль — 30 г;
- Перець — за смаком;
- Соєвий соус — 100 г;
- Мед — 30 г;
- Імбир — 20 г;
- Часник — 3 зубчики;
- Олія для смаження;
- Кунжут.
Приготування:
- Курячі стегна посолити, поперчити, обваляти в крохмалі і обсмажити на олії по 4 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.
- В окремій мисці змішати соєвий соус, мед, тертий імбир та часник. Добре перемішати і вилити цю суміш на пательню, довести до кипіння.
- Покласти стегна в соус і готувати ще по 2 хвилини з кожного боку, щоб вони добре просочилися соусом.
- Посипати готову страву кунжутом.
Ці стегна чудово поєднуються з рисом, але також підійдуть до будь-якого гарніру.
Спробуйте приготувати святкову ялинка з тіста.
Джерело:
hectorjimenezbravo
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні