Те, що треба на Новий рік: курочка, запечена з апельсинами
Всі любителі курячого м’яса будуть у захваті

Фото: УНІАН
Ціла курочка, просочена апельсиновим соком, виходить неймовірно смачною. Вона не затримається на тарілках, її з’їдять моментально.
Що треба:
- курка - 1 тушка;
- апельсини - 1 шт.;
- картопля - 5-6 шт.;
- майонез - 4 стол. л.;
- приправа для курки - 1 чайн. л.
Приготування:
Курку промийте і обсушіть серветками. Апельсин промийте і наріжте кружечками товщиною приблизно 1 см. Майонез змішайте з приправою для курки і змастіть поверхню птиці.
Викладіть курячу тушку на деко з пергаментом. Всередину курки викладіть нарізаний апельсин. Картоплю почистіть, наріжте на четвертинки і викладіть навколо курки. Запікайте страву в духовці близько 2 годин при 200 градусах.
Раніше ми писали про те, як приготувати гарячий омлет у лаваші.
Джерело:
УНІАН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні