Шарлотка: що може бути швидшим в приготуванні?
Покроковий відеорецепт приготування Шарлотка

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Шарлотка. Що може бути швидшим в приготуванні..? Це така ніжність, обовʼязково готуйте.
Що треба: Форма d 24-26 см
- борошно - 180 г;
- цукор - 200 г;
- яйця - 4 шт;
- сіль - дрібка;
- розпушувач - 1 ч.л ( з верхом);
- кориця - 1 ст.л;
- яблука - 3-4 шт.
Приготування:
Збиваємо яйця з сіллю, поступово додаючи цукор, до пишної світлої маси. Додаємо просіяне борошно з розпушувачем і перемішуємо до однорідності (не мішайте інтенсивно, щоб не втратилася пишність тіста).
В форму застелену пергаментом викладаємо подрібнені яблука, за бажанням посипаємо корицею і заливаємо тістом. Можна яблука змішати з тістом відразу і тоді перекласти в форму. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо при температурі 180 градусів 40-45 хв. Даємо охолонути (я не виймаю відразу з духовки) і смакуємо з молоком. Це дуже смачно, готуйте обовʼязково.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!