Енергозберігаючий рецепт: гречка та гомілки, запечені в духовці
Ідея для обіду або вечері

Енергозберігаючий рецепт: гречка та гомілки, запечені в духовці / Фото: Pixabay
Вам навіть не доведеться докладати зусиль, щоб приготувати цей рецепт.
Вам знадобиться:
- 1 упаковка гомілок зі спецією карі
- 200 г сухої гречаної крупи
- 400 мл води
- сіль на смак
Приготування:
- Розігріваємо духовку до 180 градусів (режим верх-низ без конвекції).
- Добре промиваємо гречану крупу і висипаємо її в форму для запікання. Додаємо трохи солі та перемішуємо.
- Викладаємо гомілки зверху на гречку. Можна полити їх маринадом з упаковки. Заливаємо водою кімнатної температури та закриваємо фольгою.
- Запікаємо протягом 1 години. За 10 хвилин до кінця приготування можна зняти фольгу, щоб утворилася золотиста скоринка.
- Дістаємо страву з духовки і насолоджуємося!
Нещодавно ми ділилися рецептом курки, запеченої з апельсинами.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні