ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Казково смачно і ароматно: апельсинове печиво на новорічний стіл від Ектора Хіменеса-Браво

Рецепти 19:30 - 07 грудня 2024

Простий рецепт оригінального ароматного десерту

Апельсинове печиво на новорічний стіл

Апельсинове печиво на новорічний стіл / Ілюстративне фото: Bing

Аромат апельсинів та ніжне пісочне печиво – тандем, проти якого неможливо встояти. Приготуймо десерт за допомогою зіркового кухаря Ектора-Хіменеса-Браво.

Інгредієнти:

  • Масло – 80 г;
  • Борошно – 170 г;
  • Цукор – 40 г;
  • Яйце – 1 шт;
  • Апельсини – 2 шт;
  • Цукор – 2 ст.л;
  • Чорний шоколад – 150 г.

Приготування:

  1. У великій мисці змішайте м’яке масло, цукор та яйце. Перемішайте вінчиком до однорідної консистенції.
  2. Додайте борошно, замісіть тісто, замотайте його в харчову плівку та залиште в холодильнику на 30-40 хвилин.
  3. Наріжте апельсини тонкими слайсами. Викладіть їх в один шар на сковорідку, посипте цукром. Протушкуйте на повільному вогні, поки скибочки змінять колір.
  4. Потім викладіть на пергамент і відправте в розігріту до 170° духовку на 5-10 хвилин, щоб трохи підсушилися.
  5. Дістаньте тісто з холодильника, розкачайте його і виріжте круглі форми. Зверху викладіть апельсинки. Відправте на деко, застелене пергаментом і випікайте при температурі 170-180° до рум’яності.
  6. Розтопіть чорний шоколад. Остигле печиво занурте однією стороною в шоколад і дайте йому застигнути.

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом закуски з камамберу у формі ялинки.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин