Казково смачно і ароматно: апельсинове печиво на новорічний стіл від Ектора Хіменеса-Браво
Простий рецепт оригінального ароматного десерту

Апельсинове печиво на новорічний стіл / Ілюстративне фото: Bing
Аромат апельсинів та ніжне пісочне печиво – тандем, проти якого неможливо встояти. Приготуймо десерт за допомогою зіркового кухаря Ектора-Хіменеса-Браво.
Інгредієнти:
- Масло – 80 г;
- Борошно – 170 г;
- Цукор – 40 г;
- Яйце – 1 шт;
- Апельсини – 2 шт;
- Цукор – 2 ст.л;
- Чорний шоколад – 150 г.
Приготування:
- У великій мисці змішайте м’яке масло, цукор та яйце. Перемішайте вінчиком до однорідної консистенції.
- Додайте борошно, замісіть тісто, замотайте його в харчову плівку та залиште в холодильнику на 30-40 хвилин.
- Наріжте апельсини тонкими слайсами. Викладіть їх в один шар на сковорідку, посипте цукром. Протушкуйте на повільному вогні, поки скибочки змінять колір.
- Потім викладіть на пергамент і відправте в розігріту до 170° духовку на 5-10 хвилин, щоб трохи підсушилися.
- Дістаньте тісто з холодильника, розкачайте його і виріжте круглі форми. Зверху викладіть апельсинки. Відправте на деко, застелене пергаментом і випікайте при температурі 170-180° до рум’яності.
- Розтопіть чорний шоколад. Остигле печиво занурте однією стороною в шоколад і дайте йому застигнути.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом закуски з камамберу у формі ялинки.
Джерело:
Ектор Хіменес-Браво
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні