Батл майонезів: класика чи експеримент? Обери свого переможця!
Який варіант обереш ти?

Батл майонезів/Фото: Bing
Чи можна вибрати один ідеальний майонез серед різноманіття варіантів? Представляємо два популярні рецепти – класичний домашній та варіант з відвареними яйцями. Обидва мають свої особливості та неповторний смак. Тепер залишається тільки вибрати, який з них більше до душі.
Майонез з відвареними яйцями:
Інгредієнти:
- 3 відварені яйця.
- 1 ст.л. оливкової олії.
- 50 мл води.
- 10 гр гірчиці.
- Щіпка солі.
- Лимонний сік.
Для цього рецепту потрібно зварити яйця, охолодити та очистити їх від шкаралупи. Потім покласти яйця в блендер, додати оливкову олію, гірчицю, сіль, лимонний сік та воду. Все ретельно збити до однорідної консистенції. Ваш майонез готовий до використання!
Домашній класичний майонез
Інгредієнти:
- 160 мл олії.
- 1 ст.л. соку лимона.
- 1 ч.л. гірчиці.
- 1 сире яйце.
- 0,5 ч.л. цукру.
- Щіпка солі.
Візьміть сире яйце, додайте до нього гірчицю, сіль, цукор та лимонний сік. Почніть збивати суміш, поступово додаючи олію тонкою цівкою, щоб маса загусла. Продовжуйте збивати до досягнення бажаної консистенції. Такий майонез виходить ніжним та ароматним!
Спробуйте яскравий буряковий салат з апельсином, фетою та ароматними горіхами.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!