І на свято, і на кожен день: салат з куркою, грибами та пекінською капустою
Ви закохаєтеся в цей салат

І на свято, і на кожен день: салат з куркою, грибами та пекінською капустою / Фото: скриншот з відео
Дуже смачно і з простих інгредієнтів.
Вам знадобиться:
- 1 невелика пекінська капуста (грам 300-400)
- 200 г моцарели
- 300 г печериць
- 1 зварене куряче філе
- 1 великий або 2 середніх помідорів
- 2 ст.л майонезу
- 1 ч.л гірчиці в зернах
- сіль та перець на смак
- 1 ст.л олії
Спосіб приготування:
- Гриби наріжте та обсмажте на сухій сковорідці до випарювання рідини. Потім додайте олію та обсмажте до золотистості. Перекладіть готові гриби на тарілку та дайте охолонути.
- Нашинкуйте капусту та покладіть в миску.
- Наріжте кубиками помідори і курку. Додайте в миску до капусти.
- Натріть моцарелу на крупній терці. Покладіть в миску разом з грибами. Додайте перець, сіль, гірчицю в зернах та майонез. Перемішайте.
Нещодавно ми ділилися рецептом салату "Віночок".
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні