ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Смакота до новорічного столу: рецепт запеченого лосося

Рецепти 13:40 - 20 грудня 2024

Здивуйте гостей та близьких

Смакота до новорічного столу: рецепт запеченого лосося

Смакота до новорічного столу: рецепт запеченого лосося / Фото: скриншот з відео

Гарний варіант до святкового столу.

Вам знадобиться:

  • 800 г лосося
  • сіль, перець та спеції до риби на смак

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів (режим верх-низ + конвекція).
  2. Ретельно промийте рибу, висушіть паперовим рушником і розріжте навпіл, не прорізаючи шкірку. Видаліть кісточки та зайвий жир.
  3. Наріжте рибу порційними шматками.
  4. Приправте сіллю, перцем і спеціями, добре натріть кожен шматок з усіх боків.
  5. Візьміть шматок риби та обережно відділіть шкірку з одного боку, не відриваючи її до кінця, щоб зберегти цілісність. Сформуйте стейк: частину без шкірки загорніть всередину, обгортаючи її рештою риби. Зафіксуйте конструкцію шкіркою, що залишилася, обмотайте ниткою та покладіть у форму для запікання. Повторіть процес для всіх шматків.
  6. Запікайте 30–35 хвилин. Перед подачею зніміть нитку з кожного стейка. Смачно подавати страву з картопляним пюре та шматочком лимона

Нещодавно ми ділилися рецептом класичного вінегрету.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин