Нове бачення старої страви: налисники з крохмалем
Виходять ніжні та тонкі

Фото: pexels
Налисники з крохмалем виходять дуже м’які і смачні. Ніжність просто захоплює. Тісто на ці налисники може здатися вам рідкуватим, проте так і має бути. Результат вийде таким, як треба.
Що треба:
- 50 грам кукурудзяного крохмалю
- 50 грам борошна
- 2 ст.л. олії
- 3 яйця
- 500 мл молока
- 1 ст.л. цукру
- ½ ч.л. солі
Приготування:
Усе окрім борошна та крохмалю додайте в глибоку миску і збийте до однорідності. Можна для цього використати блендер. Додайте борошно та крохмаль і добре вимішати. Залиште так на 30 хвилин.
Розігрійте сковорідку для млинців змащену тонким шаром рослинної олії. Тісто перемішайте й процідіть у чистий посуд крізь мілке сито. Ополоником наливайте тісто в сковорідку, нахиляючи її в різні боки. Коли поверхня налисника дещо підсохне, перевертайте його на інший бік. Смажте до готовності.
Раніше ми писали про те, як приготувати правильний яєчний суп.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!