ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Торт шоколадний на новорічний стіл: спокуса для всіх

Рецепти 10:46 - 26 грудня 2024

Покроковий відеорецепт приготування Торт шоколадний на новорічний стіл

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Торт шоколадний! Найлегший в приготуванні торт, який вийде у кожного. Смачний нереально, зберігайте рецепт.

Що треба: форма (d-20 см.)

  • борошно - 210 г;
  • сода - 1/2 ч.л;
  • крохмаль - 25 г;
  • розпушувач - 1 ч.л;
  • ванільний цукор - 1 ч.л;
  • кава розчинна - 2 ч.л;
  • яйця - 3 шт;
  • олія - 140 г;
  • масло - 115 г;
  • цукор - 300 г;
  • кефір (2.5%)- 340 г;
  • какао - 70 г;
  • оцет - 1 ч.л;
  • маскарпоне - 500 г;
  • цукрова пудра - 150 г;
  • вершки 33% - 200 мл;
  • какао - 30 г;
  • ванільний цукор - 1 ч.л;

Приготування:

В посудини зʼєднуємо борошно, какао, розпушувач, соду, ванільний цукор, каву, кукурудзяний крохмаль. Все просіяти через сито щоб не було грудочок і перемішати.

В окремій посудині на середніх оборотах міксера збити масло кімнатної температури з олією та цукром до однорідної світлої маси. Додати яйця по одному після кожного збиваючи. Влити сюди ж кефір кімнатної температури, оцет і перемішати. Обʼєднати сухі інгредієнти з вологими поступово додаючи, перемішати. Розділити тісто на 2 рівних частини і випікати при температурі 160 градусів - 35 хв. (cook_julija_simonchuk випікає в розʼємному кільці дно якого закриває фольгою. Боки змащувати нічим не потрібно, просто кільце і фольга). Поки один корж випікається інший спокійно це перечікує, тісту нічого не стане від цього.

Після випікання корж кладемо на решітку, щоб охолов. Якщо перемащувати будете в інший день, то краще бісквіти завернути в харчову плівку і покласти в холодильник, якщо відразу після вихолодження- такого робити не потрібно.

Готуємо крем:

Всі інгредієнти покласти в посуд і збити міксером до однорідної густої маси. Маскарпоне і вершки мають бути холодні. Какао з цукровою пудрою краще перетерти через сито, щоб не було грудочок.

Перемастити кремом торт і прикрасити за вподобаннями і поставити на кілька годин на холод. Якщо любите дуже вологі тортики, можна додати пропитку, але торт не з сухих. Смачного

Рогалики на сметані: Неймовірно ніжні.

Джерело: cook_julija_simonchuk

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин