Як приготувати голубці в мультиварці
Виходить дуже смачно і при цьому процес не потребує великої кількості зусиль

Фото: pexels
Голубці в мультиварці є чудовим рішенням. Вони чудово проварюються, виходять смачними та соковитими.
Що треба:
- 1 шт. Капуста середня
- 1 шт. Морква велика
- 100 г Сало
- 250 г Рис сирий
- 350 г Мʼясо свинини (лопатка)
- 1 ст. л. цукру
- 300 мл Томатний (домашній) сік
- 300 мл кипляча вода
- за смаком Сіль, перець, копчена паприка, часник сухий мелений
Приготування:
Капусту потрібно відпарити, фарш змішати з рисом, приправивши всім необхідним. Скрутіть голубці, обсмажте легенько на сковорідці та складіть в мультиварку.
Приготуйте засмажку. Для цього кубиком посмажте сало до напівготовності, додайте цибулю півкільцями, щоб вона стала св.карамельного кольору. Далі додайте моркву, натерту на велику терку. Овочі обсмажте, додайте томат та воду, приправи.
Влийте засмажку в мультиварку на голубці та ставте на режим Тушіння (100 С на 130 хв).
Раніше ми писали про те, як приготувати холодець без желатину.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!