Салат із зеленим горошком та грибами: Бюджетний, але смачний
Покроковий відеорецепт приготування Салат із зеленим горошком та грибами

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Салат із зеленим горошком та грибами. Бюджетний, але смачний салат, який можна готувати на святковий стіл, на пісну вечерю якщо взяти пісний майонез, а можна готувати на щодень.
Що треба:
- цибуля велика - 1-2 шт;
- морква - 1-2 шт;
- консервований горошок - 1 б;
- шампіньйони - 500 г;
- майонез - 2-3 ст.л;
- сіль, перець - за смаком;
- олія - 3-4 ст.л для смаження.
Приготування:
Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на велику тертку і разом обсмажити на олії до мʼякості і готовності. Так само обсмажити до готовності нарізані шампіньйони. Всі інгредієнти після смаження охолодити.
В салатник викладаємо цибулю з морквою, горошок, додаємо гриби, солимо, перчимо, кладемо майонез (не багато бо інгредієнти насичені трохи олією) перемішуємо і готово. Ставимо в холодильник на 1-2 години і смачного.
Гриби можна замінити відвареним язиком, так буде ще смачніше. Зберігайте рецепт і готуйте.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!