Ікра з баклажанів: смачно, якщо намастити на свіженький хлібчик
Покроковий відеорецепт приготування Ікра з баклажанів

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Ікра з баклажанів, смачно, якщо намастити на свіженьких хлібчик. Спробуйте і ви.
Що треба:
- баклажани - 3 шт (середніх);
- цибуля - 2 шт;
- помідори - 4-5 шт;
- сіль, перець - за смаком;
- оцет - 1 ст.л;
- часник - 2-3 зубч;
- олія - для смаження.
Приготування:
Порізати баклажани кубиками і посмажити на олії майже до готовності.
Перекласти в миску.
Далі смажимо цибулю, а помідори в цей час перетерти на великій тертці або ж як я, перебити блендером (але щоб мілкі шматочки лишилися).
Додаємо помідори до посмаженої цибулі і ще тушкуємо до випарення рідини. Далі додаємо сюди баклажани, солимо, перчимо, видавлюємо часник, додаємо оцет (якщо любите гостреньке), перемішуємо і ще тушкуємо 5-7 хв.
Смачного
Джерело:
cook_julija_simonchuk
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні