Печінковий торт: просто, але смачно
Ця страва створює домашню атмосферу

Фото: ТГ-канал Український кулінар | Рецепти
Печінковий торт багато хто любить. Якщо ви ніколи його не робили, то обов’язково зробіть.
Що треба:
- Печінка – 500-600 г
- Сало – 150 г
- Яйця – 3 шт.
- Сметана – 2 ст. л.
- Молоко – 150 мл
- Борошно – 3 ст. л.
- Цибуля – 2 великі шт.
Приготування:
Перемеліть печінку, сало, цибулю та інші інгредієнти. Додайте сіль і перець за смаком. Посмажте млинці на добре розігрітій сковороді. Промазуйте кожен млинець майонезом із подрібненим часником. Для прикраси використовуйте тертий твердий сир або яйце.
Раніше ми писали про те, як приготувати паштет із червоної риби.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні