Рецепт бісквіту на кефірі без яєць: як приготувати в духовці
Бісквіт з кефіром і без яєць готується набагато простіше за класичний, і при цьому ви отримаєте ароматну домашню випічку до вечірнього чаю в колі сім'ї

Бісквіт на кефірі в духовці / Фото: tiktok.com
Класичний бісквіт – це яйця, цукор і борошно. Його використовують як основу для багатьох тортів і десертів.
Для справжнього бісквіта потрібно добре збити білки і жовтки з цукром, а потім акуратно з'єднати з просіяним борошном.
Приготоване таким чином тісто випікають у гарячій духовці.
Інгредієнти
- 300 г борошна;
- 300 мл кефіру;
- 1/2 стакан олії;
- 150-200 г цукру;
- 1,5 ч. л. розпушувача;
- 1 пакетик ванільного цукру.
Спосіб приготування
- Змішуємо в одній мисці рідкі інгредієнти: кефір, олію.
- В іншій мисці змішуємо сухі компоненти: борошно, цукор, розпушувач, ванільний цукор.
- Тепер рідкі додаємо в сухі, перемішуємо, і тісто готове.
- Викладаємо тісто в підготовлену форму 21х21 см і випікаємо в розігрітій до 200ºС духовці близько 30-35 хвилин.
Також рекомендуємо смачні та корисні домашні глазуровані сирки за лічені хвилини!
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні