Готуємо ті самі рогалики за правильним рецептом
Випечені до золотистого кольору, вони стають ароматними та неймовірно смачними – справжня насолода для любителів домашньої випічки

Рогалики з кунжутом / Фото: instagram.com
Починається процес із замішування дріжджового тіста: тепла вода, цукор і дріжджі створюють основу, яка після відпочинку стає пишною і еластичною.
Додавши борошно і сіль, тісто стає м’яким, але не липким, що дозволяє легко формувати майбутні рогалики.
Кожен шматочок розкочується в трикутник, змазується вершковим маслом і акуратно скручується.
Інгредієнти
- тепла вода – 1 ск.;
- цукор -1,5 ст. л.;
- сіль – дрібка;
- сухі дріжджі – 1 ст. л.;
- олія – 3 ст. л.;
- борошно;
- вершкове масло – 50-70 г.
Спосіб приготування
- У теплу воду ввести цукор, дріжджі, трохи борошна, дати постояти 20 хвилин.
- Додати сіль, борошно, замісити тісто. Воно не має липнути до рук. Накрити, залишити на одну годину в теплому місці.
- Розділити тісто на шість-вісім шматочків, скачати в кульки, накрити.
- Шматочок тіста, розкачати в трикутник, завтовшки 5-8 мм, всю поверхню змастити вершковим маслом, скрутити в рогалик. Рогаликам дати піднятися 25-30 хвилин. Присипати кунжутом.
- Випікати зі 180 градусів до готовності.
Раніше ми писали, як приготувати тірамісу вдома і без яєць.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні