Як приготувати салат "Венеція": смачна і легка страва за рецептом фудблогерки
Цей салат гарно доповнить святкове меню чи урізноманітнить щоденне

Як приготувати салат "Венеція" / Фото: Instagram @iriska_dimitrova
Завдяки фудблогерці Ірисці Дімітровій ми дізнались рецепт нового легкого і смачного салату. Ділимось, як приготувати і насолоджуватись.
Інгредієнти:
- 200 г моркви по-корейськи
- 200 г шинки (або копченої курки)
- 150 г сиру
- 1 огірок
- 0,5 б кукурудзи
- майонез
Приготування:
- Шинку, сир і огірок нарізаємо соломкою.
- Додаємо моркву по-корейськи і кукурудзу.
- Заправляємо майонезом і перемішуємо.
Смачного!
Раніше ми ділились секретом ідеальних млинців для сніданку: цей рецепт підійде і для новачків.
Джерело:
Іриска Дімітрова
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні