ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Баскський чізкейк: смачна класика із карамельною скоринкою

Рецепти 16:17 - 11 січня 2025

Перед подачею можна полити розтопленим шоколадом

Баскський чізкейк: смачна класика із карамельною скоринкою

Баскський чізкейк/Фото: AI

Цей смачний та ніжний баскський чізкейк – справжня знахідка для любителів десертів! Тож якщо хочете порадувати себе та близьких, цей десерт вартий того, щоб спробувати!

Інгредієнти:

  • 600 г вершкового (м'якого) сиру типу “Філадельфія”.
  • 130 г цукру.
  • 4 яйця.
  • 1 ст. л. соку лимона.
  • 30 г кукурудзяного крохмалю.
  • 300 мл вершків 33%

Приготування:

  1. Візьміть миску та з’єднайте м'який сир із цукром. Злегка збийте міксером до того, як цукор розчиниться.
  2. Додайте яйця і ретельно перемішайте до однорідності. Потім додайте сік лимона та крохмаль. Влийте вершки та обережно змішайте всі інгредієнти.
  3. Форму (діаметром 18–20 см) застеліть двома листами пергаменту, зім’явши його для зручності.
  4. Перелийте сирну масу в підготовлену форму.
  5. Випікайте в розігрітій духовці при 230°С протягом 25–30 хвилин, поки чізкейк не зарум’яниться. Якщо ваша духовка трохи «примхлива», не переживайте – все вийде!
  6. Дайте охолонути при кімнатній температурі, а потім відправте його холодильник на ніч для стабілізації.

Спробуйте приготувати рулет з маком з дріжджового тіста.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин