Баскський чізкейк: смачна класика із карамельною скоринкою
Перед подачею можна полити розтопленим шоколадом

Баскський чізкейк/Фото: AI
Цей смачний та ніжний баскський чізкейк – справжня знахідка для любителів десертів! Тож якщо хочете порадувати себе та близьких, цей десерт вартий того, щоб спробувати!
Інгредієнти:
- 600 г вершкового (м'якого) сиру типу “Філадельфія”.
- 130 г цукру.
- 4 яйця.
- 1 ст. л. соку лимона.
- 30 г кукурудзяного крохмалю.
- 300 мл вершків 33%
Приготування:
- Візьміть миску та з’єднайте м'який сир із цукром. Злегка збийте міксером до того, як цукор розчиниться.
- Додайте яйця і ретельно перемішайте до однорідності. Потім додайте сік лимона та крохмаль. Влийте вершки та обережно змішайте всі інгредієнти.
- Форму (діаметром 18–20 см) застеліть двома листами пергаменту, зім’явши його для зручності.
- Перелийте сирну масу в підготовлену форму.
- Випікайте в розігрітій духовці при 230°С протягом 25–30 хвилин, поки чізкейк не зарум’яниться. Якщо ваша духовка трохи «примхлива», не переживайте – все вийде!
- Дайте охолонути при кімнатній температурі, а потім відправте його холодильник на ніч для стабілізації.
Спробуйте приготувати рулет з маком з дріжджового тіста.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні