Смачний і збалансований обід: як приготувати рис з овочами за рецептом з фудблогу
Смачно і просто готувати

Рис з овочами / Фото: Instagram @iriska_dimitrova
Ця страва стане ідеальним сніданком чи вечерею, або ж повноцінним прийомом їжі на роботі. Готуватимемо за рецептом фудблогерки Іриски Дімітрової.
Інгредієнти:
- 1 склянка рису
- 3-4 ст л олії
- 1 невелика цибулина
- 1 болгарський перець
- 1 банка консервованої кукурдзи
- 1 банка консервованого горошку
- сіль, перець
- 1-2 ч л карі (регулюйте за смаком)
Приготування:
- Рис добре промиваємо і відварюємо в підсоленій воді до готовності.
- Цибулю підсмажуємо до золотистого кольору, додаємо нарізаний перець і обсмажуємо все разом ще 2 хвилини.
- Додаємо кукурудзу та горошок, тушкуємо ще 2-3 хвилини, щоб випарилась зайва волога.
- Додаємо сіль, чорний перець і карі, перемішуємо.
- Всипаємо відварений рис і готуємо на невеликому вогні ще кілька хвилин, постійно помішуючи.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом салату “Бургер” від Ектора Хіменеса-Браво: смачно і просто.
Джерело:
Іриска Дімітрова
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні