ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Смачний і збалансований обід: як приготувати рис з овочами за рецептом з фудблогу

Рецепти 09:15 - 12 січня 2025

Смачно і просто готувати

Рис з овочами

Рис з овочами / Фото: Instagram @iriska_dimitrova

Ця страва стане ідеальним сніданком чи вечерею, або ж повноцінним прийомом їжі на роботі. Готуватимемо за рецептом фудблогерки Іриски Дімітрової.

Інгредієнти:

  • 1 склянка рису
  • 3-4 ст л олії
  • 1 невелика цибулина
  • 1 болгарський перець
  • 1 банка консервованої кукурдзи
  • 1 банка консервованого горошку
  • сіль, перець
  • 1-2 ч л карі (регулюйте за смаком)

Приготування:

  1. Рис добре промиваємо і відварюємо в підсоленій воді до готовності.
  2. Цибулю підсмажуємо до золотистого кольору, додаємо нарізаний перець і обсмажуємо все разом ще 2 хвилини.
  3. Додаємо кукурудзу та горошок, тушкуємо ще 2-3 хвилини, щоб випарилась зайва волога.
  4. Додаємо сіль, чорний перець і карі, перемішуємо.
  5. Всипаємо відварений рис і готуємо на невеликому вогні ще кілька хвилин, постійно помішуючи.

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом салату “Бургер” від Ектора Хіменеса-Браво: смачно і просто.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин