Без зайвих клопотів та брудного посуду: рис із курячими стегнами в рукаві
Проста ідея смачної вечері

Рис із курячими стегнами в рукаві/Фото: istockphoto
Хочете приготувати смачний гарнір та запечену курку, не витрачаючи на це багато вільного часу? Прагнете нагодувати рідних і доставити їм максимальне гастрономічне задоволення? Маєте в холодильнику лише кілька шматочків курки? Тоді приготуйте для своєї сім'ї надзвичайно смачну курку з рисом у рукаві. Страва дуже легка у приготуванні. Вона займе у вас мінімум часу, але точно порадує рідних.
Інгредієнти (на 5-6 порцій):
- 800 г курячих гомілок чи стегон
- 150 г моркви
- 120 г цибулі
- 250 г сухого (промитого) рису
- 500 мл води
- спеції: ч.л солі, ч.л копченої паприки, ч.л каррі, 1 ст.л оливкової олії, ч.л суміші спецій до курки, 2 зубчики часнику, зелень для подачі
Приготування:
- спершу маринуємо стегна. Промийте їх, додайте сіль, перець, суміш спецій до курки, паприку, каррі, видавіть часник, влийте олію і все вимішайте
- зав’яжіть кулінарний мішок з одного боку. Вкиньте промитий 4-5 разів рис, додайте нарізану цибулю, моркву, посоліть, влийте воду, і все перемішайте.
- Викладіть курятину поверх овочів, зав’яжіть мішок.
- відправляємо в розігріту духовку при 180С на 60 хв. І готово до подачі. Всім смачного.
Джерело:
Алекс Міль
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні