Жульєн у булці на обід: здивуйте гостей і рідних
Готується легко та швидко, а результат точно вразить ваших рідних

Жульєн у булці / Фото: instagram.com
Соковитий жульєн у хрустких булочках — ідеальна страва для домашнього застілля чи затишної вечері.
Поєднання ніжного курячого філе, ароматних печериць та вершкової основи підкреслюється насиченим смаком пармезану.
Хрустка скоринка булочок гармонійно доповнює цей кулінарний шедевр, створюючи неймовірну текстуру.
Інгредієнти
- Булочки – 4 шт.
- Куряче філе – 500 г
- Печериці – 300 г
- Ріпчаста цибуля – 2 шт.
- Вершки 10% – 125 г
- Сметана 20% – 3 ст. л.
- Пармезан – 100 г
- Сіль, перець – на смак
Спосіб приготування
- Куряче філе порізати на невеликі шматочки, півкільцями нарізати цибулю та обсмажити на олії до золотавої скоринки.
- Печериці помити та порізати на слайси, додати до курки й обсмажити до готовності. Поперчити та посолити.
- Влити вершки та додати сметану, протушкувати до загустіння.
- У булочок акуратно зрізати верхівку, вийняти м'якуш і в центр скласти жульєн, присипати тертим пармезаном, накрити зрізаною кришечкою і відправити в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Також приготуйте рис із курячими стегнами в рукаві.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні