ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Точнісінько як у дитинстві: готуємо медово-кокосові тістечка

Рецепти 17:00 - 16 січня 2025

Готуються легко і виходить їх дуууже багато

Точнісінько як у дитинстві: готуємо медово-кокосові тістечка

Медово-кокосові тістечка/Фото: скрін olga_salkay

Ох і смачні ці медові тістечка! Готувати їх досить просто: спекти корж із рідкого тіста, порізати кубиками, вмочити у шоколадну помадку, а потім у кокосову стружку.

Для медового бісквіта нам потрібно:

  • мед 2 ст.л
  • цукор 3 ст.л
  • молоко трішки тепле 250 мл.
  • олія 100 мл.
  • борошно 300 г.
  • розпушувач 10 г.

Помадка:

  • цукор 230 г.
  • молоко 100 мл.
  • какао 20 г.
  • ванільний цукор 8 г.
  • вершкове масло 150 г.
  • кокосова стружка 200 г.

Приготування:

Зʼєднуємо мед, цукор, молоко, олію та всипаємо борошно з розпушувачем.

Перемішуємо все вінчиком чи ложкою. Тісто буде доволі таке густе, але так і повинно бути.

Перекладаємо у форму та випікаємо при температурі 180 градусів приблизно 30 хв.

Потім охолоджуємо та нарізаємо на смужки, можна на кубики як вам подобається.

Готуємо помадку:у каструлю всипаємо цукор, ванільний цукор і молоко. Помішуючи варимо до розчинення цукру.

Потім додаємо темне какао. Все перемішуємо та додаємо мʼяке вершкове масло.

Коли масло розтопиться можемо обвалювати медовий бісквіт.

Спершу в шоколаді, потім в кокосовій стружці.

Залишаємо, щоб помадка схопилась, заварюємо чай і смакуємо.

Без зайвих клопотів та брудного посуду: рис із курячими стегнами в рукаві

Джерело: diali_cooking

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин