Точнісінько як у дитинстві: готуємо медово-кокосові тістечка
Готуються легко і виходить їх дуууже багато

Медово-кокосові тістечка/Фото: скрін olga_salkay
Ох і смачні ці медові тістечка! Готувати їх досить просто: спекти корж із рідкого тіста, порізати кубиками, вмочити у шоколадну помадку, а потім у кокосову стружку.
Для медового бісквіта нам потрібно:
- мед 2 ст.л
- цукор 3 ст.л
- молоко трішки тепле 250 мл.
- олія 100 мл.
- борошно 300 г.
- розпушувач 10 г.
Помадка:
- цукор 230 г.
- молоко 100 мл.
- какао 20 г.
- ванільний цукор 8 г.
- вершкове масло 150 г.
- кокосова стружка 200 г.
Приготування:
Зʼєднуємо мед, цукор, молоко, олію та всипаємо борошно з розпушувачем.
Перемішуємо все вінчиком чи ложкою. Тісто буде доволі таке густе, але так і повинно бути.
Перекладаємо у форму та випікаємо при температурі 180 градусів приблизно 30 хв.
Потім охолоджуємо та нарізаємо на смужки, можна на кубики як вам подобається.
Готуємо помадку:у каструлю всипаємо цукор, ванільний цукор і молоко. Помішуючи варимо до розчинення цукру.
Потім додаємо темне какао. Все перемішуємо та додаємо мʼяке вершкове масло.
Коли масло розтопиться можемо обвалювати медовий бісквіт.
Спершу в шоколаді, потім в кокосовій стружці.
Залишаємо, щоб помадка схопилась, заварюємо чай і смакуємо.
Без зайвих клопотів та брудного посуду: рис із курячими стегнами в рукаві
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!