Тільки корисні інгредієнти: сирний суп з овочами, від якого ніхто не відмовиться
Суп ідеально підходить як основна страва або легкий перекус

Такий сирний суп ви ще точно не куштували / Фото: thepioneerwoman.com
Цей сирний суп з овочами — справжня знахідка для любителів швидких і смачних страв.
Готувати його — саме задоволення, адже вам не потрібно нічого попередньо обсмажувати чи готувати.
Корисні овочі, вершкова текстура і насичений смак сиру зроблять цей суп вашим улюбленим.
Інгредієнти
- 450 г заморожених броколі
- 1 середня цибулина, дрібно нарізана
- 2 моркви, дрібно нарізані
- 5 склянок курячого бульйону з низьким вмістом солі
- 2 банки супу з селери
- 1/4 ч. л. приправленої солі
- 1/4 ч. л. солі (або більше, на смак)
- 1/2 ч. л. чорного перцю
- 1/8 ч. л. каєнського перцю
- 680 г сиру
- 2 склянки тертого чеддеру
Спосіб приготування
- У чашу повільноварки складіть броколі, цибулю, моркву, курячий бульйон, суп із селери, приправлену сіль, чорний перець і каєнський перець. Добре перемішайте. Закрийте кришку і встановіть режим на "Високий" на 4 години.
- Після 4 годин використовуйте занурювальний блендер, щоб приготувати пюре з приблизно 3/4 супу. Якщо використовуєте звичайний блендер, обробляйте не більше однієї склянки за раз, дотримуючись обережності.
- Додайте сир, нарізаний кубиками, і тертий чеддер. Замініть режим на "Низький", накрийте кришкою і залиште ще на 15 хвилин.
- Ретельно перемішайте суп, щоб сир повністю розтанув і рівномірно розподілився. Спробуйте і за необхідності додайте ще солі або перцю.
- Подавайте суп гарячим. Він чудово зберігається в холодильнику до 2–3 днів, а смак із часом стає ще кращим.
Також подивіться на сирні коржики з дитинства.
Джерело:
thepioneerwoman.com
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні