ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Тільки корисні інгредієнти: сирний суп з овочами, від якого ніхто не відмовиться

Рецепти 19:40 - 16 січня 2025

Суп ідеально підходить як основна страва або легкий перекус

Такий сирний суп ви ще точно не куштували / Фото: thepioneerwoman.com

Такий сирний суп ви ще точно не куштували / Фото: thepioneerwoman.com

Цей сирний суп з овочами — справжня знахідка для любителів швидких і смачних страв.

Готувати його — саме задоволення, адже вам не потрібно нічого попередньо обсмажувати чи готувати.

Корисні овочі, вершкова текстура і насичений смак сиру зроблять цей суп вашим улюбленим.

Інгредієнти

  • 450 г заморожених броколі
  • 1 середня цибулина, дрібно нарізана
  • 2 моркви, дрібно нарізані
  • 5 склянок курячого бульйону з низьким вмістом солі
  • 2 банки супу з селери
  • 1/4 ч. л. приправленої солі
  • 1/4 ч. л. солі (або більше, на смак)
  • 1/2 ч. л. чорного перцю
  • 1/8 ч. л. каєнського перцю
  • 680 г сиру
  • 2 склянки тертого чеддеру

Спосіб приготування

  1. У чашу повільноварки складіть броколі, цибулю, моркву, курячий бульйон, суп із селери, приправлену сіль, чорний перець і каєнський перець. Добре перемішайте. Закрийте кришку і встановіть режим на "Високий" на 4 години.
  2. Після 4 годин використовуйте занурювальний блендер, щоб приготувати пюре з приблизно 3/4 супу. Якщо використовуєте звичайний блендер, обробляйте не більше однієї склянки за раз, дотримуючись обережності.
  3. Додайте сир, нарізаний кубиками, і тертий чеддер. Замініть режим на "Низький", накрийте кришкою і залиште ще на 15 хвилин.
  4. Ретельно перемішайте суп, щоб сир повністю розтанув і рівномірно розподілився. Спробуйте і за необхідності додайте ще солі або перцю.
  5. Подавайте суп гарячим. Він чудово зберігається в холодильнику до 2–3 днів, а смак із часом стає ще кращим.

Також подивіться на сирні коржики з дитинства.

Джерело: thepioneerwoman.com

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин