ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Як приготувати справжній віденський шніцель вдома: покроковий класичний рецепт із Австрії

Рецепти 16:07 - 19 січня 2025

Автентична і неймовірно смачна страва за оригінальним рецептом

Як приготувати справжній віденський шніцель вдома

Як приготувати справжній віденський шніцель вдома / Фото: Bing

Віденський шніцель – одна з найвідоміших національних страв Австрії. Традиційний віденський шніцель роблять з тонко відбитого шматка телятини у паніруванні, засмаженого у фритюрі. Інший вид м’яса для цієї страви не використовують.

Інгредієнти:

  • Телятина, шніцель – 4 шт.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Молоко – 2,5%2 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 50 г
  • Панірувальні сухарі – 100 г
  • Олія соняшникова – 4 ст. л.
  • Петрушка

Приготування:

  1. М’ясо помийте, обсушіть і відбийте до товщини 0,5 см.
  2. Яйця збийте у глибокій тарілці з молоком, посоліть і поперчіть.
  3. У дві інші тарілки насипте борошно і панірувальні сухарі. Шніцелі обваляйте у борошні, потім вмочіть у яйце і запаніруйте в сухарях.
  4. Обсмажте шніцелі на розігрітій з олією сковороді по 3 хвилини з кожного боку. Перекладіть на паперовий рушник, щоб він всотав зайвий жир.
  5. Подавайте віденські шніцелі гарячими, прикрасивши зеленню петрушки.

Раніше ми ділились рецептом швейцарських голубців: рецепт для дуже оригінальної сімейної вечері.

Джерело: Shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин