Шакшука: на сніданок, обід чи вечерю
Покроковий рецепт приготування Шакшука

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Шакшука. Це смачнюща страва яка може слугувати вам сніданком, обідом і навіть вечерею. Готується швидко, зʼїдається ще швидше.
Що треба:
- помідори - 2 шт;
- перець червоний - 2 шт;
- цибуля - 1-2 шт;
- яйця - скільки душа бажає;
- сіль, перець, часник, зелень - за смаком;
- олія для смаження.
Приготування:
Обсмажуємо цибулю на олії до мʼякості, додаємо порізаний перець і тушкуємо під кришкою. Далі додаємо помідори, часник в знову тушкуємо під кришкою до готовності.
Викладаємо яйця як показано на відео, накриваємо кришкою і тримаємо поки приготується білок, а жовток залишатиметься рідким (якщо не любите рідкий жовток, то дайте йому теж приготуватися).
...Берете багет і смакуєте за два вуха. Боже як то смачно, обіцяю вам.
Смачного
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!