Найпростіша версія десерту "Пташине молоко": можна готувати хоч щодня
Побалуйте рідних домашніми солодощами

Найпростіша версія десерту "Пташине молоко"/Фото: ukr.media
Пташине молоко – це улюблений десерт багатьох поколінь, який асоціюється з ніжним суфле і шаром шоколаду. У домашніх умовах Пташине молоко можна приготувати навіть смачніше, ніж у магазині. Рецепт простий!
Інгредієнти:
білий шар
- 15 г желатину + 150 г води
- 500 г сметани
- 120 г цукрової пудри
Шоколадний шар
- 50 г гарячих вершків
- 100 г шоколаду
Приготування:
- залили водою желатин, лишили набухнути.
- змішуємо сметану і цукрову пудру. Розтоплюємо набухлий желатин, вливаємо до сметани, розмішали, і перелили в креманки — лишили в холодильнику на 30 хв
Тепер шоколадний шар.
- нагрійте вершки до кипіння
- в іншій каструлі розтопіть постійно помішуючи шоколад. До шоколаду влийте вершки, гарно розмішайте, і дайте трішки охолонути.
- цей ганаш викладіть поверх сметанного шару, розрівняйте і дайте застигнути в холодильнику і готово. Всім смачного.
Неймовірна ніжність у кожному шматочку: готуємо Баскський чизкейк у мультипечі
Джерело:
Алекс Міль
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні