Дуже смачний теплий салат: приголомшливий рецепт за 10 хвилин
Рецепт, який підкорить всіх

Шикарний рецепт теплого салату/Фото: depositphotos.com/ua
Набридли салати з майонезом і сметаною, тоді такий рецепт теплого салату для вас. Чудово смачний салат із яловичиною, який сподобається всім вашим близьким. Готувати теплий салат не так важко, важливо правильно посмажити м'ясо.
Інгредієнти:
- Яловичина - 300 г
- Листя салату
- Помідори чері - 100 г
- Болгарський перець - 1 шт
- Синя салатна цибуля - 1 шт
- Соєвий соус
- Оливкова олія
- Гірчиця в зернах
- Мед - половина чайної ложки
М'ясо яловичини для теплого салату добре промити, видалити плівку і прожилки, якщо є. Нарізати тоненькими слайсами, як на відео.
Готове м'ясо для теплого салату перекласти в глибоку тарілку, посолити, поперчити за смаком, додати соєвий соус і добре перемішати. Залишити м'ясо маринуватися на хвилин 15.
У цей час приготуємо салат.
Листя салату викласти в красиву тарілку для подачі.
Помити болгарський перець, помідори чері, салатну цибулю.
Болгарський перець чистимо від насіння і нарізаємо тоненькими шматочками.
Прикрашаємо одразу болгарським перцем салат.
Помідори чері розрізати на половинки і відправити в салат.
Цибулю почистити, порізати красивими півкільцями і додати до теплого салату.
Тим часом розігріти пательню, трохи налити оливкової олії й обсмажувати яловичину для теплого салату з кожного боку до рум'яної скоринки.
Поки яловичина готується, робимо заправку для теплого салату.
Змішати 1 столову ложку оливкової олії, соєвий соус, гірчицю в зернах, кунжут, мед.
Відразу полити салат заправкою.
Викласти на верх салату тепле м'ясо, яке тільки-но підсмажили, і одразу подавати до столу.
Крабова Петті: закусочний рулет, який підкорить усіх і одразу
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!