ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Фарширована куряча грудка в пергаменті

Рецепти 06:00 - 02 лютого 2025

Подавайте гарячим, доповнивши свіжими овочами або улюбленим гарніром

Фаршировані курячі грудки / Фото: instagram.com

Фаршировані курячі грудки / Фото: instagram.com

Начинка з тертого сиру, зелені та часнику робить кожен шматочок насиченим і соковитим, а золотиста сирна скоринка додає апетитної текстури.

Філе запікається у формі човника, що допомагає зберегти всю соковитість і зробити подачу оригінальною.

Простий у приготуванні, але витончений на смак, цей рецепт стане чудовим варіантом для сімейного обіду чи легкої вечері.

Інгредієнти

  • Грудки – 500 г
  • Помідори -1-2 шт.
  • Сир – 50 г для начинки і 70 г для додання скоринки
  • Сіль, чорний мелений перець
  • Зелень свіжа
  • Гірчиця (зернова або звичайна) – 1 ст. л.
  • Майонез (сметана) – 2 ст. л.
  • Часник – 3 зубчики

Спосіб приготування

  1. Грудки розрізати уздовж, посипати сіллю і перцем з усіх боків.
  2. Для начинки дрібно нарізати зелень, додати подрібнений часник, гірчицю, майонез і 50 г тертого сиру. Перемішати.
  3. Начинити курку і скласти вдвічі. З пергаменту сформувати човник, схожу на хачапурі.
  4. Зверху філе викласти кружечки помідорів і посипати тертим сиром.
  5. Запікати за 200 градусів 35 хвилин.

Також приготуйте салат "Кобб" з корисними овочами та м'ясом.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин