Фарширована куряча грудка в пергаменті
Подавайте гарячим, доповнивши свіжими овочами або улюбленим гарніром

Фаршировані курячі грудки / Фото: instagram.com
Начинка з тертого сиру, зелені та часнику робить кожен шматочок насиченим і соковитим, а золотиста сирна скоринка додає апетитної текстури.
Філе запікається у формі човника, що допомагає зберегти всю соковитість і зробити подачу оригінальною.
Простий у приготуванні, але витончений на смак, цей рецепт стане чудовим варіантом для сімейного обіду чи легкої вечері.
Інгредієнти
- Грудки – 500 г
- Помідори -1-2 шт.
- Сир – 50 г для начинки і 70 г для додання скоринки
- Сіль, чорний мелений перець
- Зелень свіжа
- Гірчиця (зернова або звичайна) – 1 ст. л.
- Майонез (сметана) – 2 ст. л.
- Часник – 3 зубчики
Спосіб приготування
- Грудки розрізати уздовж, посипати сіллю і перцем з усіх боків.
- Для начинки дрібно нарізати зелень, додати подрібнений часник, гірчицю, майонез і 50 г тертого сиру. Перемішати.
- Начинити курку і скласти вдвічі. З пергаменту сформувати човник, схожу на хачапурі.
- Зверху філе викласти кружечки помідорів і посипати тертим сиром.
- Запікати за 200 градусів 35 хвилин.
Також приготуйте салат "Кобб" з корисними овочами та м'ясом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні