ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Теплий салат з буряком, горошком і курячими грудками

Рецепти 10:00 - 02 лютого 2025

Справжня гра контрастів, де ніжна куряча грудка зустрічається зі соковитим буряком, хрустким листям салату та солодкуватим зеленим горошком

Салат з буряка з куркою и горошком / Фото: tiktok.com

Салат з буряка з куркою и горошком / Фото: tiktok.com

Яблучний оцет додає легкої кислинки, яка підкреслює смак інгредієнтів, а олія надає м’якості та робить текстуру більш ніжною.

Яскраві кольори та свіжа зелень роблять цю страву не лише апетитною, а й естетично привабливою.

Подавати салат слід теплим, щоб усі смаки розкрилися на повну.

Це ідеальний варіант для легкої вечері або вишуканої закуски, яка приємно здивує навіть найвибагливіших гурманів.

Інгредієнти

  • 1 куряча грудка
  • 1 великий буряк
  • 1 б. консервованого зеленого горошку
  • 1 пучок листя салату
  • 2 гілочки петрушки або кропу
  • 2 ст. л. яблучного оцту
  • 2 ст. л. олії

Спосіб приготування

  1. Курячі грудки відварити в підсоленій воді до готовності і нарізати кубиками.
  2. Окремо зварити буряк, почистити і також нарізати кубиками.
  3. З горошку злити зайву рідину. Листя салату порвати. Петрушку дрібно порубати.
  4. У салатник змішати м'ясо, буряк, горошок, листя салату і петрушку.
  5. Заправити оцтом і рослинною олією. Посолити, поперчити і перемішати.
  6. Подавати салат теплим.

Також приготуйте салат "Кобб" з корисними овочами та м'ясом.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин