Теплий салат з буряком, горошком і курячими грудками
Справжня гра контрастів, де ніжна куряча грудка зустрічається зі соковитим буряком, хрустким листям салату та солодкуватим зеленим горошком

Салат з буряка з куркою и горошком / Фото: tiktok.com
Яблучний оцет додає легкої кислинки, яка підкреслює смак інгредієнтів, а олія надає м’якості та робить текстуру більш ніжною.
Яскраві кольори та свіжа зелень роблять цю страву не лише апетитною, а й естетично привабливою.
Подавати салат слід теплим, щоб усі смаки розкрилися на повну.
Це ідеальний варіант для легкої вечері або вишуканої закуски, яка приємно здивує навіть найвибагливіших гурманів.
Інгредієнти
- 1 куряча грудка
- 1 великий буряк
- 1 б. консервованого зеленого горошку
- 1 пучок листя салату
- 2 гілочки петрушки або кропу
- 2 ст. л. яблучного оцту
- 2 ст. л. олії
Спосіб приготування
- Курячі грудки відварити в підсоленій воді до готовності і нарізати кубиками.
- Окремо зварити буряк, почистити і також нарізати кубиками.
- З горошку злити зайву рідину. Листя салату порвати. Петрушку дрібно порубати.
- У салатник змішати м'ясо, буряк, горошок, листя салату і петрушку.
- Заправити оцтом і рослинною олією. Посолити, поперчити і перемішати.
- Подавати салат теплим.
Також приготуйте салат "Кобб" з корисними овочами та м'ясом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!