ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Готуватимете тільки так: найсмачніше м'ясо по-французьки

Рецепти 14:30 - 22 лютого 2025

Як приготувати ніжне і ситне м'ясо по-французьки

Готуватимете тільки так: найсмачніше м'ясо по-французьки

М'ясо по-французьки/Фото: shuba

М'ясо по-французьки — це тонко нарізані відбивні, які запікаються під сирною скоринкою. Насправді ця страва немає нічого спільного з французькою кухнею, але від цього не стає менш смачною. Готується вона нескладно — головне не пересушити м'ясо, щоб воно не стало жорстким. Також не варто економити на сирі, інакше вся страва буде зіпсована неякісним продуктом.

Інгредієнти:

  • 700 г курячого філе
  • 200 г помідора
  • 150 г цибулі
  • 300 г шампіньйонів
  • 150 г сиру (радимо поєднання твердого сиру і моцарели)
  • 20 г олії для смаження
  • сіль, перець

Приготування:

  • розрізаємо куряче філе навпіл. Відбийте з одного боку, перекладіть в форму для запікання і присипте сіллю та перцем
  • на олії обсмажте рублену цибулю. Додайте нарізані гриби, всипте сіль та перець, і обсмажте кілька хвилин — але не довго, щоб гриби не всохли
  • на м’ясо викладіть смажену цибулю з грибочками, далі дольки помідорів і присипаємо тертим сиром
  • випікаємо при 180С 35 хв.
  • дістаємо і готового — дуже смачне та ніжне поєднання, яке ідеально доповнює гарнір із картоплі

Ідеальний варіант для правильного харчування: відеорецепт апетитного салатика з тунцем та авокадо

Джерело: Алекс Міль

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин