Готуватимете тільки так: найсмачніше м'ясо по-французьки
Як приготувати ніжне і ситне м'ясо по-французьки

М'ясо по-французьки/Фото: shuba
М'ясо по-французьки — це тонко нарізані відбивні, які запікаються під сирною скоринкою. Насправді ця страва немає нічого спільного з французькою кухнею, але від цього не стає менш смачною. Готується вона нескладно — головне не пересушити м'ясо, щоб воно не стало жорстким. Також не варто економити на сирі, інакше вся страва буде зіпсована неякісним продуктом.
Інгредієнти:
- 700 г курячого філе
- 200 г помідора
- 150 г цибулі
- 300 г шампіньйонів
- 150 г сиру (радимо поєднання твердого сиру і моцарели)
- 20 г олії для смаження
- сіль, перець
Приготування:
- розрізаємо куряче філе навпіл. Відбийте з одного боку, перекладіть в форму для запікання і присипте сіллю та перцем
- на олії обсмажте рублену цибулю. Додайте нарізані гриби, всипте сіль та перець, і обсмажте кілька хвилин — але не довго, щоб гриби не всохли
- на м’ясо викладіть смажену цибулю з грибочками, далі дольки помідорів і присипаємо тертим сиром
- випікаємо при 180С 35 хв.
- дістаємо і готового — дуже смачне та ніжне поєднання, яке ідеально доповнює гарнір із картоплі
Ідеальний варіант для правильного харчування: відеорецепт апетитного салатика з тунцем та авокадо
Джерело:
Алекс Міль
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні