Пельмені з сиром і сметаною на сковорідці: новий смак та аромат звичної страви
Здивуйте рідних цікавим способом приготування пельменів

Пельмені з сиром і сметаною на сковорідці / Фото: Bing
Якщо ви багато чули про пельмені на сковороді, але боялися спробувати, то за рецептом від фудблогерки Іриски Дімітрової це можна зробити просто зараз!
Інгредієнти:
- 500 г пельменів "По-домашньому" з вершковим маслом
- 40-50 г вершкового масла
- 2 ст л сметани
- 250 мл води
- 150 г сиру
- сіль, чорний перець за смаком
- зелень
Приготування:
- На розігріту сковорідку з вершковим маслом викладаємо пельмені.
- Обсмажуємо пельмені до золотистої скоринки на вогні вище середнього, постійно помішуючи.
- Додаємо сметану, сіль, чорний перець і вливаємо воду. Перемішуємо і тушкуємо приблизно 10 хвилин на малому вогні під кришкою.
- Посипаємо сиром, даємо йому розплавитися, знімаємо з вогню і прикрашаємо зеленню.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом рожевих панкейків без глютену та горіхів: такі можна подавати і на обід.
Джерело:
Іриска Дімітрова
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні