Кулінарний шедевр з простого і звичного інгредієнта: готуємо карамелізовану картоплю
Цей рецепт простий, потребує мінімум зусиль та інгредієнтів

Новий і незвичайний смак: рецепт карамелізованої картоплі/Фото: кадр з відео
Часом, щоб створити кулінарний шедевр, треба поєднати непоєднуване. Якщо картопля у звичайних варіаціях вам набридла, то ділимося рецептом, який змінить ваше уявлення про картоплю назавжди та торкнеться найнеочікуваніших смакових рецепторів.
Фудблогерка розповіла, як приготувати карамелізовану картоплю. Цей рецепт простий, потребує мінімум зусиль та інгредієнтів.
Рецепт карамелізованої картоплі: інгредієнти
- дрібна картопля 500 г
- соєвий соус 3 ст.л.
- мед 3 ст.л.
- зубчик часнику
- кунжут
Спосіб приготування карамелізованої картоплі:
- Картоплю почистити, промити та добре просушити.
- Смажити до готовності та гарної скоринки.
- Для соусу змішати соєвий соус, мед та часник.
- Залити картоплю та смажити на невеликому вогні до карамелізації, в кінці посипати кунжутом.
Цей рецепт пончиків у духовці – ідеальний спосіб насолодитися м’якими, пухкими ласощами. При тому, що робляться вони легко, ці пончики ще й не викликають відчуття провини, адже не смажаться в олії та менш калорійні й при цьому без втрат у плані смаку.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!