Суперпроста й неймовірно поживна запіканка на сніданок
Ідеальний бранч на вихідних починається без стресу з цим легким рецептом запіканки

Простий рецепт запіканки для сніданку/Фото: Bigger bolder baking
Вихідні мають бути ледачими, але вони також повинні містити багато смачної їжі. І цей рецепт запіканки ідеально підходить для вихідних. Просто зберіть інгредієнти до купи у п'ятницю ввечері, і поставте в холодильник, а вранці засуньте в духовку. Але це не означає, що ви не можете повністю приготувати запіканку в суботу, вона робиться настільки легко, що ви навіть не встигнете проснутися.
Деталі
У той час як для цієї запіканки для сніданку потрібні ковбаса, чеддер і шпинат, ви можете замінити їх будь-яким білком, будь-яким сиром або будь-яким овочем, який вам більше подобається! Також тут використовується черствий хліб, замість якого можна взяти грінки або обійтися без нього.
Інгредієнти
- Яйця: для цього рецепту вам знадобиться десяток великих яєць або 12 менших.
- Молоко та жирні вершки: поєднання незбираного молока та жирних вершків робить цей сніданок легким, вершковим і смачним.
- Ковбаса, сосиски, шинка або бекон, нарізані кубиками.
- Сир чеддер, але можна взяти й будь-який інший вам до смаку.
- Заморожений шпинат: розморозьте та злийте рідину перед використанням
- Цибуля та часник
- Сіль і перець
- Черствий хліб, нарізаний кубиками або грінки.
- Усі інгредієнти за кількістю можна давати на власний смак
Спосіб приготування
- Збити яйця, молоко та вершки до повного змішування. Додайте ковбасу, сир, шпинат, цибулю, часник, сіль і перець.
- Розмішайте кубики хліба в рідині, доки вони добре не покриються, і перекладіть суміш у форму для випічки. Дайте цій яєчній суміші постояти принаймні 30 хвилин.
- Якщо ви готуєте це у вихідний день, випікайте приблизно 45 хвилин у попередньо розігрітій до 190°C духовці. Якщо ви готуєте запіканку наступного дня, поставте її під кришкою в холодильник на ніч і дайте нагрітися до кімнатної температури протягом 20 хвилин перед випіканням.
- Дайте запеченій страві відпочити 10 хвилин перед подачею. Можете зверху покласти скибочки свіжого авокадо, щоб отримати більше клітковини.
Цей рецепт пончиків у духовці – ідеальний спосіб насолодитися м’якими, пухкими ласощами. При тому, що робляться вони легко, ці пончики ще й не викликають відчуття провини, адже не смажаться в олії та менш калорійні й при цьому без втрат у плані смаку.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!