ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Суперпроста й неймовірно поживна запіканка на сніданок

Рецепти 14:23 - 25 лютого 2025

Ідеальний бранч на вихідних починається без стресу з цим легким рецептом запіканки

Суперпроста й неймовірно поживна запіканка на сніданок

Простий рецепт запіканки для сніданку/Фото: Bigger bolder baking

Вихідні мають бути ледачими, але вони також повинні містити багато смачної їжі. І цей рецепт запіканки ідеально підходить для вихідних. Просто зберіть інгредієнти до купи у п'ятницю ввечері, і поставте в холодильник, а вранці засуньте в духовку. Але це не означає, що ви не можете повністю приготувати запіканку в суботу, вона робиться настільки легко, що ви навіть не встигнете проснутися.

Деталі

У той час як для цієї запіканки для сніданку потрібні ковбаса, чеддер і шпинат, ви можете замінити їх будь-яким білком, будь-яким сиром або будь-яким овочем, який вам більше подобається! Також тут використовується черствий хліб, замість якого можна взяти грінки або обійтися без нього.

Інгредієнти

  • Яйця: для цього рецепту вам знадобиться десяток великих яєць або 12 менших.
  • Молоко та жирні вершки: поєднання незбираного молока та жирних вершків робить цей сніданок легким, вершковим і смачним.
  • Ковбаса, сосиски, шинка або бекон, нарізані кубиками.
  • Сир чеддер, але можна взяти й будь-який інший вам до смаку.
  • Заморожений шпинат: розморозьте та злийте рідину перед використанням
  • Цибуля та часник
  • Сіль і перець
  • Черствий хліб, нарізаний кубиками або грінки.
  • Усі інгредієнти за кількістю можна давати на власний смак

Спосіб приготування

  1. Збити яйця, молоко та вершки до повного змішування. Додайте ковбасу, сир, шпинат, цибулю, часник, сіль і перець.
  2. Розмішайте кубики хліба в рідині, доки вони добре не покриються, і перекладіть суміш у форму для випічки. Дайте цій яєчній суміші постояти принаймні 30 хвилин.
  3. Якщо ви готуєте це у вихідний день, випікайте приблизно 45 хвилин у попередньо розігрітій до 190°C духовці. Якщо ви готуєте запіканку наступного дня, поставте її під кришкою в холодильник на ніч і дайте нагрітися до кімнатної температури протягом 20 хвилин перед випіканням.
  4. Дайте запеченій страві відпочити 10 хвилин перед подачею. Можете зверху покласти скибочки свіжого авокадо, щоб отримати більше клітковини.

Цей рецепт пончиків у духовці – ідеальний спосіб насолодитися м’якими, пухкими ласощами. При тому, що робляться вони легко, ці пончики ще й не викликають відчуття провини, адже не смажаться в олії та менш калорійні й при цьому без втрат у плані смаку.

Джерело: Bigger bolder baking

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин