Сирні бейгли: Це трендовий рецепт зараз, це корисно, смачно і швидко
Покроковий рецепт приготування Сирні бейгли

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Сирні бейгли. Це трендовий рецепт зараз. Всім хто слідкує за харчуванням неодмінно зайде, це корисно, смачно і швидко.
Що треба:
- сир кисломолочний (вибирайте сухі сорти) - 300 г;
- яйця - 2 шт;
- борошно рисове/пшеничне - 90-150(+-)г;
- сир твердий/мʼякий - 90 г;
- сіль - дрібка;
- розпушувач - 1 ч.л;
- кунжут, насіння.
Начинка на ваш смак.
Приготування:
...Момент з вибором сиру: обирайте сухі сорти.
Готуємо: в посуд розбиваємо 2 яйця, розмішуємо і трішки відливаємо в інший посуд (для змащування). Додаємо кисломолочний сир, перемішуємо і перетираємо блендером/вилкою/через сито до однорідності. Додаємо натертий сир, борошно з розпушувачем, сіль, зелень і перемішуємо.
Важливо: борошно додавати поступово, в залежності від вологості сиру борошна піде менше або більше. Маса має гарно братися до купки, тримати форму. Злегка вологими руками формуємо кульку як показала на відео з отвором в середині (отвір для того, щоб бейгл гарно пропікся). Змащуємо залишками яйця і посипаємо кунжутом, насінням. Ставимо випікатися в розігріту духовку при 180 градусах на 30-40 хв., до гарного зарумʼянення. Дати схолонути і розрізати. Змастити вершковим сиром і покласти начинку на ваш смак. Смачного.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!