Крутий рецепт бананового печива з шоколадними дропсами
Банан плюс шоколад – одне з найкращих солодких поєднань

Рецепт бананового печива з шоколадною крихтою/Фото: grmarc/Freepik
Сьогодні ми поділимось із вами рецептом, який використовує одне з найкращих смакових поєднань (банан плюс шоколад). Цей смаколик надає вам відчуття неперевершеного смаку та м’якої текстури бананового кексу в надзвичайно зручній формі печива.
Інгредієнти
- 2 склянки (285 грамів) борошна
- 1 чайна ложка соди
- ¼ чайної ложки солі
- ½ склянки (115 грамів) м'якого вершкового масла
- ¾ склянки (170 грамів) цукру
- 1 склянка (225 грамів) бананового пюре (приблизно 2 середніх банани)
- 1 велике яйце кімнатної температури
- 1 чайна ложка ванільного екстракту
- 1 чашка (170 грамів) шоколадних дропсів (можна подрібненого шоколаду)
Спосіб приготування
- Розігрійте духовку до 180°C і застеліть деко пергаментним папером. Відкладіть в бік.
- У середній мисці збийте разом борошно, харчову соду та сіль. Відкладіть в бік.
- За допомогою міксера збийте разом масло та цукор на середній швидкості до легкої та пишної маси, приблизно 3 хвилини.
- Додайте подрібнений банан (пюре), а потім яйце та ванільний екстракт.
- Додайте борошняну суміш, а потім шоколадні дропси.
- Викладайте на деко шматки тіста приблизно зі столову ложку на відстані 7 сантиметрів та випікайте приблизно 13 хвилин, доки краї не стануть коричневими, а центр не затвердіє. Дайте охолонути на решітці, поки ви випікаєте тісто, що залишилося. Смачного!
Раніше ми писали про те, як приготувати сирний пиріг з ванільним ароматом.
Джерело:
Bigger Bolder Baking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні