ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Тонке тісто і багато начинки: рецепт печива Мушлі

Рецепти 16:29 - 05 березня 2025

Спробуйте приготувати ніжне печиво, яке тане в роті

Рецепт домашнього печива "Мушлі"/Фото: кадр з відео

Рецепт домашнього печива "Мушлі"/Фото: кадр з відео

Пропонуємо спекти знамените розсипчасте печиво у вигляді мушлі. Усередині цього печива білкова начинка, яка просто тане в роті. Ніжне, майже невагоме, хрустке печиво вам неодмінно сподобається.

Рецепт печива Мушлі: інгредієнти за 30 штук

  • 350 г борошна
  • 180 г холодного масла/спреду
  • 100 г сметани
  • 3 жовтка
  • дрібка солі

Для начинки:

  • 3 білки
  • дрібка лимонної кислоти
  • 200 г цукру
  • 20 г крохмалю,
  • Ваніль
  • цукрова пудра для посипки

Спосіб приготування печива Мушлі:

  1. Для тіста зʼєднуємо холодне масло, борошно і сіль, додаємо сметану і жовтки - змішуємо разом до гладкості. Ділимо тісто на 30 частин( в грамах це 23-24 г) катаємо кульки, і охолоджуємо їх 1 годину.
  2. Як тісто охолоне - готуємо начинку. Зʼєднуємо білки з цукром і збиваємо їх до стійких піків, наприкінці додаємо лимонну кислоту а як білки зібʼються - додаємо ваніль і крохмаль, перемішуємо лопаткою.
  3. Кожну кульку тіста злегка гріємо в руках, щоб вона була мʼякішою, тонко розкочуємо, викладаємо 1 ч.л. начинки і згортуємо як вареник, а потім надаємо вигляду мушлі.
  4. Випікаємо його при 200 градусах - 11-12 хвилин. При подачі, за бажанням, присипаємо пудрою, смачного!

У США надзвичайно популярне арахісове масло і рецепти з нього. Особливо сильно американці люблять печиво з арахісового масла, і сьогодні ми поділимося одним з найкращих, але водночас й найпростіших рецептів такого печива.

Джерело:

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин