Тонке тісто і багато начинки: рецепт печива Мушлі
Спробуйте приготувати ніжне печиво, яке тане в роті

Рецепт домашнього печива "Мушлі"/Фото: кадр з відео
Пропонуємо спекти знамените розсипчасте печиво у вигляді мушлі. Усередині цього печива білкова начинка, яка просто тане в роті. Ніжне, майже невагоме, хрустке печиво вам неодмінно сподобається.
Рецепт печива Мушлі: інгредієнти за 30 штук
- 350 г борошна
- 180 г холодного масла/спреду
- 100 г сметани
- 3 жовтка
- дрібка солі
Для начинки:
- 3 білки
- дрібка лимонної кислоти
- 200 г цукру
- 20 г крохмалю,
- Ваніль
- цукрова пудра для посипки
Спосіб приготування печива Мушлі:
- Для тіста зʼєднуємо холодне масло, борошно і сіль, додаємо сметану і жовтки - змішуємо разом до гладкості. Ділимо тісто на 30 частин( в грамах це 23-24 г) катаємо кульки, і охолоджуємо їх 1 годину.
- Як тісто охолоне - готуємо начинку. Зʼєднуємо білки з цукром і збиваємо їх до стійких піків, наприкінці додаємо лимонну кислоту а як білки зібʼються - додаємо ваніль і крохмаль, перемішуємо лопаткою.
- Кожну кульку тіста злегка гріємо в руках, щоб вона була мʼякішою, тонко розкочуємо, викладаємо 1 ч.л. начинки і згортуємо як вареник, а потім надаємо вигляду мушлі.
- Випікаємо його при 200 градусах - 11-12 хвилин. При подачі, за бажанням, присипаємо пудрою, смачного!
У США надзвичайно популярне арахісове масло і рецепти з нього. Особливо сильно американці люблять печиво з арахісового масла, і сьогодні ми поділимося одним з найкращих, але водночас й найпростіших рецептів такого печива.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні