2 хвилини і готово: рецепт брауні у мікрохвльовці
Приготуйте топове брауні всього за кілька хвилин, з мінімальною кількістю інгредієнтів та без духовки

Рецепт брауні у мікрохвильовці/Фото: Bigger bolder baking
Ми всі любимо соковиті шоколадні тістечка брауні. А що, якщо ми скажемо вам, що цю смакоту можна приготувати за кілька хвилин і навіть без духовки. Це брауні не зовсім схоже за виглядом на класичне, але смак навіть кращий. До того ж його потрібно їсти ложкою, що для когось стане перевагою.
Інгредієнти
- ½ склянки (115 грамів) цукру
- 6 столових ложок (45 грамів) какао-порошку
- ⅓ склянки (45 грамів) борошна
- ⅛ чайної ложки солі
- 6 столових ложок (85 мілілітрів) молока
- ⅓ склянки (75 мл) рослинної олії
- ½ чайної ложки екстракту ванілі
- ¼ склянки (45 грамів) шоколадної стружки
- Ванільне морозиво для подачі
Спосіб приготування
- У мисці для супу в мікрохвильовій печі збийте цукор, какао-порошок, борошно, сіль, молоко, олію та ванільний екстракт до однорідної маси.
- Додайте шоколадну стружку, а потім витріть край чаші.
- Розігрійте в мікрохвильовій печі протягом 90 секунд, потім з кроком 20 секунд, поки не застигне. Це займе 2-3 хвилини на потужності 1200 Вт.
- Дайте охолонути протягом 10 хвилин перед подачею з кулькою ванільного морозива. Смачного!
Навіщо витрачати багато часу на приготування сніданку, якщо смачну і корисну страву для бадьорого початку дня можна створити буквально за лічені хвилини. Пропонуємо взяти на озброєння рецепт запеченої вівсянки з абрикосовою начинкою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!