Спробуйте, і одразу полюбите: рецепт курячих котлет з грибами
Готуються шляхом смаження на сковорідці

Фото: pexels
Курячі котлети з грибами чудово поєднуються з будь-яким гарніром. Також їх можна вживати як самостійну страву, брати в похід, дорогу чи на роботу.
Що треба:
- Філе куряче – 1 кг.,
- Гриби печериці – 400 гр.,
- Сирок плавлений – 2 шт.,
- Яйце – 1 шт.,
- Манка – 4 ст. ложки,
- Сало свиняче (або вершкове масло) – 80 гр.,
- Петрушка – невеликий пучок,
- Часник – 4 зубчики,
- Сіль / пере – за смаком.
Приготування:
В першу чергу потрібно зробити з філе фарш. Гриби дрібно порізати і обсмажити, сир натерти на крупній тертці, петрушку порубати, сало або масло дрібно порізати, часник пропустити через чеснокодавку. Змішати всі інгредієнти і залишити на 30-40 хвилин для набухання манки.
Сформувати котлетки й обсмажити на соняшниковій олії з двох боків до золотистої скоринки. Далі вогонь зменшити, закрити котлети кришкою і смажити до готовності.
Раніше ми писали, як приготувати надзвичайно ніжні відбивні.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!