ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ніжний полуничний пиріг до чаю: рецепт сезонної випічки

Рецепти 18:30 - 29 червня 2025

Встигніть приготувати

Ніжний полуничний пиріг до чаю: рецепт сезонної випічки

Ніжний полуничний пиріг до чаю/Фото: скрін

Смачну соковиту полуницю можна використати для приготування пухкого пирога до чаю. Ягода додасть тісту приємної кислинки і зробить десерт дуже соковитим. Встигніть зробити такий смаколик, поки триває сезон свіжих плодів.

Інгредієнти:

Для тіста

  • яйця – 3 шт.
  • цукор – 100 г
  • ванілін
  • молоко – 100 мл.
  • рослинна олія – 100 мл.
  • борошно – 200 г
  • розпушувач – 10 г
  • полуниця – 300 г (частину – всередину, частину – зверху)

Для крихти

  • борошно – 2 ст.л
  • цукор – 2 ст.л
  • вершкове масло – 3 ст.л

Спосіб приготування:

1. Збити яйця з цукром і ваніліном.

2. Додати молоко та олію, перемішати.

3. Вмішати борошно з розпушувачем – тісто готове.

4. Половину полуниці нарізати шматочками та додати у тісто.

5. Вилити тісто у форму, викласти зверху решту цілих ягід.

6. Посипати крихтою зі штрейзеля.

7. Випікати за температури 180 градусів приблизно 35-40 хвилин. Смачного!

Незмінна класика по-новому: рецепт сендвічів “Цезар”

Джерело: alin_withkitchen

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин