Вишукана страва із простих інгредієнтів: рецепт картопляного пюре для святкового столу
Секрет смачного пюре полягає не лише в інгредієнтах, а й у техніці приготування

Картопляне пюре для багатих: як приготувати смачний та оригінальний гарнір для святкового столу/Фото: Рixabay
Святковий стіл славиться не лише оригінальними салатами і випічкою. Традиційне картопляне пюре - також ідеальний варіант. Однак багато хто не здогадується, як можна подати гарнір. Пропонуємо дізнатися, як приготувати незвичне та смачне картопляне пюре для святкового столу.
Американська шеф-кухарка Джада Де Лаурентіс розповіла, що справа не лише в інгредієнтах, а й в техніці приготування. Вона пропонує обирати такі продукти для святкового гарніру:
- червонувато-коричневу картоплю;
- часник;
- олію;
- вершковий сир маскарпоне;
- пармезан;
- курячий бульйон.
Спосіб приготування
- Варити картоплю варто разом із невеликою кількістю олії та часником.
- Коли картопля буде готовою, її потрібно змішати із вершковим сиром маскарпоне (важливо, щоб маскарпоне був кімнатної температури).
- Підсилити смак картоплі сиром пармезан, курячим бульйоном та великою кількістю олії.
- Усе перемішати та перетворити у пюре.
Джада Де Лаурентіс наголошує, що потрібно акуратно додавати інгредієнти в картоплю, адже якщо все кинути одразу, пюре стане липким.
Раніше ми писали, як приготувати салат "Тигрова шубка".
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!