М'ясні пиріжки: легкий рецепт ніжної закуски до новорічного столу
Невеличкі рум'яні та соковиті пиріжки чудово доповнять святковий стіл

Простий рецепт соковитої мясної закуски для новорічного столу/скриншот з відео на YouTube-каналі Алена Митрофанова
Вже зовсім скоро прийде Новий рік і багато господинь уже готують меню для святкового столу й закуповують інгредієнти для вишуканих страв. З цієї нагоди підготували для вас рецепт ніжних та соковитих м'ясних пиріжків із листкового тіста, які будуть прекрасним доповненням будь-якого святкового столу.
Інгредієнти
- Тісто листкове дріжджове - 400 г (2 листа)
- Фарш м'ясний (будь-який) - 250 г
- Цибуля - 1 шт.
- Гірчиця - 2 ч. л.
- Квашений огірок - 1 шт.
- Яйце - 1 шт.
- Соняшникова олія - 1 ст. л.
- Петрушка, укроп, сіль, перець - за смаком
Спосіб приготування
- Дрібно нарізаємо зелень, цибулю і натираємо огірок на терці.
- На розігріту сковорідку викладаємо фарш, додаємо олію та обсмажуємо 5 хвилин. Додаємо цибулю й обсмажуємо ще 3 хвилини.
- Додаємо до фаршу огірок, гірчицю, сіль та перець й тушимо ще 2 хвилини. Додаємо зелень, перемішуємо й залишаємо фарш вистигати на сковороді.
- Розкатуємо тісто й вирізаємо з нього кружечки за допомогою склянки.
- Кладемо по 1 чайній ложці начинки на кожен кружечок й закручуємо, як пельмені.
- Викладаємо пиріжки на застелене пергаментом деко. Кожен пиріжок змащуємо взбитим яйцем.
- Ставимо пиріжки у розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин. Смачного!
Ми також публікували рецепт салату "Зимовий Марсель", який стане прикрасою будь-якого святкового застілля.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні