ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

М'ясні пиріжки: легкий рецепт ніжної закуски до новорічного столу

Рецепти 11:11 - 28 грудня 2021

Невеличкі рум'яні та соковиті пиріжки чудово доповнять святковий стіл

М'ясні пиріжки: легкий рецепт ніжної закуски до новорічного столу

Простий рецепт соковитої мясної закуски для новорічного столу/скриншот з відео на YouTube-каналі Алена Митрофанова

Вже зовсім скоро прийде Новий рік і багато господинь уже готують меню для святкового столу й закуповують інгредієнти для вишуканих страв. З цієї нагоди підготували для вас рецепт ніжних та соковитих м'ясних пиріжків із листкового тіста, які будуть прекрасним доповненням будь-якого святкового столу.

Інгредієнти

  • Тісто листкове дріжджове - 400 г (2 листа)
  • Фарш м'ясний (будь-який) - 250 г
  • Цибуля - 1 шт.
  • Гірчиця - 2 ч. л.
  • Квашений огірок - 1 шт.
  • Яйце - 1 шт.
  • Соняшникова олія - 1 ст. л.
  • Петрушка, укроп, сіль, перець - за смаком

Спосіб приготування

  1. Дрібно нарізаємо зелень, цибулю і натираємо огірок на терці.
  2. На розігріту сковорідку викладаємо фарш, додаємо олію та обсмажуємо 5 хвилин. Додаємо цибулю й обсмажуємо ще 3 хвилини.
  3. Додаємо до фаршу огірок, гірчицю, сіль та перець й тушимо ще 2 хвилини. Додаємо зелень, перемішуємо й залишаємо фарш вистигати на сковороді.
  4. Розкатуємо тісто й вирізаємо з нього кружечки за допомогою склянки.
  5. Кладемо по 1 чайній ложці начинки на кожен кружечок й закручуємо, як пельмені.
  6. Викладаємо пиріжки на застелене пергаментом деко. Кожен пиріжок змащуємо взбитим яйцем.
  7. Ставимо пиріжки у розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин. Смачного!

Ми також публікували рецепт салату "Зимовий Марсель", який стане прикрасою будь-якого святкового застілля.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин