Швидкий рецепт салату "Марфа" – головного конкурента олів'є на святковому столі
Цей простий і смачний салат рідше за олів'є залишається на святковому столі після приходу гостей

Альтернатива олів'є: рецепт святкового салату "Марфа"/скриншот з відео YouTube-каналу Ольга Матвей
Салат олів'є став традиційним для українців у період різдвяних та новорічних свят, проте, багато кому він уже "приївся" й господині намагаються вразити гостей новими стравами, які б його замінили. Ми підготували для вас рецепт салату "Марфа", який успішно витісняє олів'є на святковому столі.
Ігредієнти:
- Квасоля консервована - 150 г
- Куряча грудка - 200 г
- Морква відварена - 1 шт.
- Яйця - 3 шт.
- Мариновані гриби - 150 г
- Мариновані огірки - 2 шт.
- Свіжий огірок -1 шт.
- Цибуля - 1 шт.
- Майонез, сіль та кріп - за смаком
- Часник - 1 зубчик (за бажанням).
Спосіб приготування
- У підсоленій воді зі спеціями відварити філе та охолодити в бульйоні. Окремо відварити яйця та моркву. Все нарізати кубиками, як на олів'є й висипати в миску.
- Висипати мариновану або відварену квасолю. Нарізати цибулю (максимально дрібно), всі огірки й мариновані гриби кубиками. Все перемішати
- В майонез через часникочавилку протиснути часник та додати дрібно нарізаний кріп. Заправити салат майонезом й добре усе перемішати.
- Подавати салат можна у салатничці або порційно, формуючи кільця. Смачного!
Раніше ми також публікували старовинний рецепт олів'є.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні