Як приготувати млинці з плавленим сиром та шинкою на сковороді
Млинці з такою начинкою можна сміливо подавати як закуску

Рецепт млинців з сиром та шинкою/Фото: Pinterest
Млинці – це найпоширеніша страва, яка може бути десертом та закускою. Ми підготували для вас рецепт смачних млинців із плавленим сиром та шинкою.
Читайте також: як приготувати ідеальну гречку в мікрохвильовій печі, мультиварці та каструлі
Для приготування вам знадобляться:
- молоко – 700 мл;
- борошно - 8 ст. л.;
- олія рослинна – 3 ст. л.;
- яйця – 4 шт.;
- цукор – 1 ст. л.;
- сіль - 1 ч. л.;
- шинка – 300 г;
- сир плавлений – 200 г.
Приготування:
- Підігрійте молоко до кімнатної температури.
- Збийте яйця, цукор, сіль та молоко.
- Через сито просійте борошно та додайте до молочно-яєчної суміші. Інгредієнти ретельно перемішайте, щоб не було грудочок. Після додайте олію і знову перемішайте.
- Розігрійте сковороду.
- Смажте млинці на сухій сковороді.
- Дрібними кубиками наріжте шинку.
- У середину кожного млинця покладіть трохи шинки та чайну ложку плавленого сиру. Загорніть млинець у конвертик.
Млинці з шинкою та плавленим сиром готові! Смачного!
Раніше ми поділилися рецептом тірамісу без додавання яєць.
Джерело:
Meta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні